Прочетете публикацията ми „Проблемът с MLMS за хранене и техните треньори“)

Прочетете публикацията ми „Проблемът с MLMS за хранене и техните треньори“)

Това е много убедително и знам, че е трудно да не се падаш за подобни неща. Но моля, имайте предвид това, както с MLMS за хранене, така и с други продукти.

Буквално никога не съм откривал хранително -вкусово мледо, което има солидна наука, за да подкрепи твърденията си за техните продукти. Нито една и аз прегледах почти всички тези компании. Само защото има „изследвания“ за нещо, не означава, че това изследване е убедително или дори си струва да се обмисли.

Често тя се спонсорира от компанията, което драстично увеличава риска от пристрастия.

Понякога компаниите публикуват изследвания за съставките в своите продукти, а не за самите продукти.

Повечето пъти изследването е изключително мрачно, с лоша методология. Понякога това не се прави при хора – само животни.

Всичко това трябва да се има предвид, когато някой се опитва да ви продаде нещо въз основа на „изследвания“.

(Прочетете публикацията ми „Проблемът с хранителните MLMS и техните треньори“)

b-епичен преглед, накратко:

b-epic изглежда дава получите повече много обещания, които не достигат до настоящите изследвания и основната физиология.

b-ware. Не се занимава с B-Fooled от лепкави трикове и големи претенции и обещава, че храненето MLM не може да докаже или изпълни.

Този преглед на Vshred е моето професионално мнение. Благодаря на всички хора, които ми изпратиха своите Vshred вход, планове за хранене, имейли и т.н. и т.н., за да мога да напиша тази публикация.

Винаги съм имал молби да правя преглед на Vshred, но никога не съм се интересувал, защото това означаваше, че ще трябва да гледам техните луди видеоклипове и да се подлагам на маркетинга и рекламите им, а аз просто не го направих ‘не искам да се справям с това.

Това беше чак след като наскоро един мой приятел ми изпрати връзката Vshred и каза, че обмисля да направя тази програма за отслабване, аз скочих в действие.

Тя ми каза, че е гледала видео на Винс Сант и каза: „Той изглежда казва правилните неща“, което накара косата ми да стои на края. НЕ! Nooooooooooo!

Знаех, че трябва да направя нещо. Само да й кажа да не прави Vshred нямаше да е достатъчен – имах нужда от измислянето на всички причини защо.

Така че да, благодарение на моя приятел, че запали огън под мен-сигурен съм, че много хора ще се възползват от нейното почти мрачно!

Написването на преглед на Vshred е голяма работа. Това е като да скочиш в заешка дупка и да се изгубиш там седмици. Има толкова много съдържание, толкова много тъмни ъгли, а има и цялото нещо на компанията зад Vshred (схематично AF, дори няма да отида подробно там).

За този преглед на Vshred се опитах да се огранича до това, което считам за най -важните неща за програмата. Също така отбелязвам всички червени знамена, за да се преброите. Бъдете готови да броите високо!

Като част от моите изследвания на Vshred, аз се обадих на страницата си във Facebook за всеки, който някога е бил в програмата. Хората започнаха ме с опита си, техните лични планове за хранене на Vshred, екранни снимки на разговори с техните треньори, всякакви имейли на Vshred и PDF файлове … това беше ядки.

Излишно е да казвам, че много хора не обичат Vshred. Не само моите последователи, но и на уебсайта на Better Business Bureau, където Vshred има рейтинг 2.12/5 и 424 оплаквания през последните 3 години. Червено знаме!

Има и sh*t-ton от видеоклипове в YouTube от законни културисти, които обясняват защо Vshred може да е измама, а Бен Карпентър, чието съдържание, което обожавам, ги е взело няколко пъти на макарите си. Горещо препоръчвам. Но също така, червен флаг. Когато законните професионалисти са в съгласие с това колко е една компания, ние наистина трябва да слушаме.

Какво е Vshred?

Vshred е компания за хранене и фитнес. Лицето на Vshred е човек на име Винс Сант, който има много мускули и рядко носи риза.

Ето екранна снимка на винс за хранене … без риза.

Някой трябва да каже на Винс, че е грубо и опасно да се готви без риза.

Винс беше фитнес модел, преди да се включи във Vshred, но сега длъжността му по някакъв начин се е превърнала в „треньор на Fitness Fitness“, въпреки че много, много, много действителни фитнес треньори ще ви кажат, че Винс често демонстрира лоша форма и Някои от упражненията, които той издава, могат да бъдат потенциално вредни.

Няма да кажа нищо задълбочено за тренировките на Vshred, освен че това е добре известен факт, че Винс изглежда е кръгъл в общността за бодибилдинг/тежест. Червено знаме!

V-Shred Diet програми.

Vshred предлага множество програми като Extreme за загуба на мазнини, по поръчка диета и тренировки за нея (и за него), разкъсани за 90 дни, чиста програма за насипно състояние, 6-пакет Shred, Booty Builder и др.

Изглежда, че програмата за екстремна загуба на мазнини Vshred е най -популярната сред хората, с които съм говорил, но мисля, че е безопасно да се каже, че другите програми, които Vshred предлага, вероятно са вариация на този, така или иначе .

Ето как обикновено върви опита на Vshred:

Отговорете на някои въпроси на сайта на VShred, за да разберете коя диета и упражнения се препоръчват за вас.

Гледайте 60 -минутно видео на „световно известен фитнес модел и сертифициран треньор“ Винс Сант говори за вашия тип тяло и 3 прости корекции, за да се отървете от вашето „меко, извън формата на тялото“ (Cue изображения на жени, грабващи на техните Bellies) и вземете „тънко и тонизирано тяло“, което ще искате да „покажете“, без да се „гладувате. Видеото за него да ги разкрие!

разберете макросите си или купете плановете за хранене за допълнителни разходи.

Направете тренировките.

Изглежда, че няма предпазни мерки за възрастта (избрах категорията „тийнейджър“… и да, съществува) или предупреждения за хранителни разстройства или други противопоказания за извършване на програма като тази. Червен флаг.

Страшното е, че когато влязох в информацията на моята 13-годишна дъщеря във въпросите на сайта Vshred (той всъщност има категория „тийнейджър“), това ми даде 60-минутно видео на Сант, говорейки за това как някои жени „Борба с волята“ и как Vshred може да им помогне да се отърват от упоритите мазнини.

Винс също говори за своята майка и сестри във видеото и за маншон за женските тела, което съм сигурен, че има за цел да предизвика някаква емоционална връзка с нас (маркетинг), но ме накара да искам да повръщам, защото беше толкова очевидно .

Винс изглеждаше над главата си с „науката“, говорейки за метаболизъм и бели мазнини срещу кафяви мазнини и соматотипи, които всъщност не са нещо. (Направих соматотип и преглед на диетата тук)

Соматотип – което означава, че е ендоморф, ектоморф или мезоморф – не е доказано чрез достоверни доказателства, за да се отрази на коя диета трябва да се намирате и способността ви да наддавате или отслабнете. Но Винс казва, че Extreme за загуба на мазнини е идеален за ендоморфи като моята 13 -годишна дъщеря. Това е „автоматизирано решение за загуба на мазнини“, което работи „след няколко седмици!“

Започнах да се спускаме със скука от това безкрайно видео, когато Винс започна да говори за триглицериди.

Малко се развълнувах, защото реших, че най -накрая ще каже нещо умно, но той каза това:

„Триглицеридите са много големи частици, които не могат да излязат от мастната клетка и затова се съхраняват, за да съставят тези„ упорити, мастни зони по тялото ви, които изглеждат невъзможни да се отървете. “

Но чакай! Той казва, че „готината част“ е, че тези триглицериди могат да бъдат насочени и разрушени! Мазнините ще „просто се стопят от тялото ви!“

хм, да, не. Vince без риза брато Mansplainer не прави тези научни неща, всички! Червен флаг!

Някой трябва да го счупи на г-н Никоя риза, която не само е насочена към изгарянето на мазнини, а не нещо, „разграждането“ на триглицеридите е нормална телесна функция и тази природа, а не vshred, е измислила този процес.

Можем ли всички да го кажем заедно? Нарича се li-po-ly-sis.

И веднъж завинаги всеки трябва да разбере, че мазнините не се стопяват. Ако искате да знаете какво се случва с мазнините, когато напусне телата ни, прочетете публикацията ми тук. Всъщност никога не съм виждал компания, базирана на доказателства или човек, използвайки фразата „топене на мазнини“.

Червен флаг.

кудо на всеки по света, който изобщо имал търпение да гледа някой от видеоклиповете на Vshred. Повечето от тях са толкова дълги и толкова пълни с псевдонаучен мамбо джъмбо и фалшиво вълнение от нищо, че до края на никой от тях (и гледах куп), буквално исках да хвърля компютъра си в стаята.

В своето съдържание Vshred използва думите „момичета“ и „жени“ взаимозаменяемо, което е мизогинистично, инфантилизиращо и се прави на жени по -малки. Но това изглежда е нещо с Vshred. Компанията се засилва на боклука и грубо остаряла идея, че жените трябва да се правят физически малки. Те също трябва да са млади, тънки, тонизирани и „секси.“

Има и много инсинуации, че телата на жените са „секси“ само ако спортуват 6 опаковки. И това „показване на тялото ви“ е нещо, което жените искат да правят, защото не знаехте ли, че телата ни съществуват единствено за удовлетворението на другите?

Просто не мога.

Всичко това ни показва къде изглежда умовете на създателите на Vshred по отношение на жените. Голям шок там. Червен флаг.

И още по -лошото е, че Vshred прави тон пари, пускайки на пазара този боклук както на мъжете, така и на жените. Но компанията се управлява от група интернет маркетолози: това правят. Винс е просто лицето на Vshred. Останалите момчета са куп маркетингови броси, които са добри в продажбата.

vshred преди и след снимки.

Vshred изглежда наистина е в преди и след снимки и нека си признаем: те нямат изследвания или нещо друго, за което да говорят, което би доказало ефикасността на тяхната програма. Виждам това много, особено с MLMS за хранене. Червен флаг!

Вече знаем, че тези изображения като цяло са лесно фалшифицирани, но един от моите източници всъщност ми каза, че Vshred открадна една от снимките си от страницата на Instagram Fitness и го използва, за да рекламира продукта си. И не, моят източник никога не е използвал Vshred. Някога.

В използването на снимката Vshred заяви, че са били необходими 4 месеца, за да постигна източника ми, за да постигна нейните резултати, което е напълно измислено-тя каза, че са били необходими 18 месеца. И няма значение – Vshred открадна изображението й. Свалиха го, след като тя им се обади на него, за щастие.

Vshred хранителни претенции.

Vshred изглежда рутинно дава обещания за масивна загуба на тегло, които реалистично биха били невъзможни за повечето хора да постигнат – като 21+ паунда за няколко седмици. Казването на хората, че те ще загубят X килограма за X време е огромен червен флаг, тъй като прогнозите за тегло са трудни за отправяне на хората, без значение като одеялни изявления за цялото население.

Храненето твърди, че Vshred прави често са възмутителни, а не базирани на доказателства. Изглежда, че всичко е част от общата маркетингова схема на уелнес индустрията, за да създаде безпокойство около проблем, който вероятно нямате, и след това да ви продаде решение, което ще го поправи.

Например Винс говори за ниски, застояли или счупени метаболитни типове. Всичко това звучи много ужасно и при много хора би причинило чувство на страх и спешност (маркетинг 101).

В действителност няма такива неща. Не можете да „спрете“ метаболизма си, което теоретично би означавало, че сте мъртви. И напоследък видях тези „счупени“ неща за метаболизъм, но това също не е нещо. Червено знаме! (Прочетете публикацията ми за това как работи метаболизмът тук)

Вашият метаболизъм не е iPhone, който можете да рестартирате, нулирате или прекъснете. И дори ако Vshred защитава използването на тези термини, като улеснява хората да разберат метаболизма, това вероятно не е вярно.

Всъщност дезинформацията като тази има тенденция да обърква хората, карайки ги да изпадат в паника, защото те наистина вярват, че има нещо нередно с тях … когато няма.

Нищо не „скирокети“ на метаболизма ви като тази. Нищо.

Винс продължава и за невероятни хормони за „загуба на мазнини“, които „контролират метаболизма ви“ и хормонален „погрешно“ – сякаш 1. Това всъщност работи тялото (не е) и 2. той има Информацията и уменията за „коригиране“ на вашия метаболизъм и проблеми с съхранението на мазнини.

Той създава отчаяние и след това продава решението, което е решение на нищо… тъй като „хормоналното неправилно изпълнение“ не е нещо и ако „невероятни хормони за загуба на мазнини“ съществуват, всички ние вече ще знаем за тях. Червен флаг.

Изключително дългите и досадни видеоклипове на Vshred са пълни с снимки на научно изглеждащи стокови снимки на ДНК и учени в лаборатории, като през цялото време говорят за това как „учени от Харвард“ са открили „биологични вратички“, които могат да помогнат за изгарянето на мазнини за 30 секунди. „Вратичката“, за която говорят, е хормонът иризин, за който беше написан през 2012 г. и не се чува широко за това. Хм. Чудя се защо това е?

Те също говорят за TRPV1, който последните изследвания показват, че е рецептор в тялото, който очевидно помага за получаването на кафяви мастни клетки. В миши модели и лабораторни ястия, с продължителна студена експозиция.

Не с Vshred добавки и упражнения.

Това е нещото с Vshred и много други компании за хранене там: изглежда, че те вземат ядро на истината и го въртят в нещо, което не е, обикновено използват остарели и животински изследвания, за да „докажат“ своето мнение. Червен флаг.

За отслабване, Vshred ви позволява да избирате между макро план или Carb Cycling aka „Метаболитно объркване.“ (Името им за него, въпреки че съм го виждал преди).

Но отново, метаболизмът ви не се обърква. Всъщност точно обратното на това – тя знае точно какво да прави. И ако можеше да говори, ще се смее на твърденията, които Vshred прави за това.

Carb Cycling и Macro Counting са две варианта за рязане на калории за отслабване. И двете включват много броене и проследяване и определено са обратното на интуитивното.

Ето няколко примера за VSHRED „Персонализирани“ планове за хранене:

Това е нискокалорична диета. Месечен цикъл. Кой дава Sh*t за макросите? Те нямат значение – калориите го правят. Така че да, 51% въглехидратите изглеждат високо, докато не разберете, че общите калории са под 1200! WTF!

Хората ми изпратиха седмици и седмици планове за хранене Vshred, а най -ниският ден на калориите беше 1195; най -високият, малко над 1500. Червен флаг. За повечето хора това ниво на калории не е устойчиво и може да бъде нездравословно физически и емоционално.

Разбира се, ще отслабнете на нискокалорична диета. Но плановете за хранене не ви учат как да управлявате самостоятелно решенията си за храна и не можете да следвате план за хранене до края на живота си. Плюс това, отношенията ви с храната ще страдат, почти определено. Червен флаг!

Vshred няма и психологически или емоционален компонент (не че това би компенсирало това, че е диета – вижте моя преглед на Noom за моето приемане. Vshred е като: „Яжте това, направете това, вземете тези добавки, и животът ви ще се трансформира.

* ahem* no. Червено знаме.

Един човек ми каза, че въпреки че й казал „треньорът“, че не харесва определени храни, те ще продължат да се появяват в плана си за хранене седмица след седмица. Vshred не казва много за квалификацията на треньорите си, но е малко вероятно те да са квалифицирани да съветват всеки да яде. Червен флаг.

Тя също ми каза това:

„Преди бях част от частната FB група Vshred за жени. Спомням си, че беше просто ужасно-култово дори. „Винс щеше да ми е толкова ядосан, защото изядох това или не го направих…“.

Contents

Loading